fbpx
Administraţie

Șapte primari tulceni la ședința festivă ACoR 25 de ani

Alături de primarii din comunele tulcene Frecăței, Hamcearca, Mahmudia, Mihail Kogalniceanu, Stejaru și Slava Cercheză primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion,  participă în calitate de președinte ACoR – filiala Tulcea la sesiunea extraordinară cu caracter festiv a Adunării Generale Asociația Comunelor din România cu tema „ACoR – 25 de ani, 1997 – 2022”.

,,Principalele teme ale întâlnirilor vizează analiza problemelor cu care se confruntă comunele din România și impactul asupra mediului rural a măsurilor Programului Național de Redresare și Reziliență în contextul Pactului rural și a Planului de acțiune rurală al Uniunii Europene.

Între invitați se numără Cseke Attila-Zoltán – ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian Câciu, ministrul finanțelor, Tánczos Barna – ministrul mediului, apelor și pădurilor, Dorin-Dumitru Opreanu – directorul general AFIR, Ramona Chiriac – șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Un moment important al conferinței a fost marcat de conferirea distincției de „Primar de 8 stele” colegului nostru Ivan IGNAT, primar din județul Tulcea, în semn de apreciere deosebită pentru cele 8 mandate obținute în comuna Slava Cercheză.

Felicitări, Ivan IGNAT și multă putere de muncă în continuare!” a declarat primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, în calitate de președinte al ACoR Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button