fbpx
Ştirea zilei

Șenilată pentru ISU Delta pe un proiect România-Ucraina

În perioada 23-24.02.2021 s-au desfășurat la Tulcea activitățile comitetului director din cadrul proiectului Joint Emergency Response Across Danube ce are ca beneficiari Inspectoratul pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea și Departamentul de Stat pentru Situații de Urgență al Regiunii Odessa.

Principalele teme abordate au vizat stadiul actual al implementării, dificultățile întâmpinate și soluțiile identificate pentru continuarea proiectului.

Achiziția echipamentelor specializate constituie piedica principală desfășurării în bune condiții a proiectului, având în vedere influența pandemiei Covid-19 asupra activității economice, atât internă cât și internațională pentru cei doi parteneri.

Totodată este de menționat faptul că în data de 19 februarie, a fost semnat contractul de achiziție a vehiculului șenilat bimodular cu o valoare de 362.000 euro, parte a proiectului, urmând ca acesta să se facă în următoarele luni în funcție de disponibilitate furnizorului din Germania, care va livra vehicul specializat.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE