Ştirea zilei

Şi pălmuită dar şi cu dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi distrugere

O femeie din municipiul Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi distrugere, pe fondul unor neînţelegeri cu fostul iubit. Pentru că i-a pulverizat în ochi spay iritant lacrimogen fostului iubit s-a ales şi cu o pereche de palme.

 Duminică,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost sesizaţi de către un bărbat, prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că fosta lui iubită i-a distrus autoturismul personal şi i-a pulverizat în ochi spray iritant lacrimogen.

Ajunşi la locul de muncă al apelantului, jandarmii au fost informaţi cu privire la faptul că acesta a fost preluat de către un echipaj de ambulanţă pentru a fi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii s-au deplasat imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde apelantul, în vârstă de 34 de ani,  a declarat  faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, a observat că geamul din dreapta, spate al autoturismului personal are urme de zgârieturi, iar în timp ce acesta cerea sprijinul forţelor de ordine prin intermediul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, fosta sa iubită a venit către el, i-a pulverizat în ochi spray iritant lacrimogen şi a încercat să fugă.

Bărbatul a  relatat faptul că a reuşit s-o prindă, a lovit-o de două ori cu palmele peste cap, iar apoi, femeia a reuşit să fugă.

Având în vedere faptul că femeia nu a fost găsită la faţa locului, jandarmii au efectuat verificări şi au identificat o tânără în vârstă de 24 de ani, pe numele căreia au fot întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere.

Back to top button