Ştirea zilei

Simpozion UGIR la Tulcea: Investițiile private încotro? 

Potrivit unui comunicat de presă, Organizația Femeilor Antreprenor OFA UGIR parte a UGIR Uniunea Generală a Industriasilor din România UGIR – organizează vineri, 11 iunie 2021, la Tulcea, începând cu ora 10.30, conferința națională cu tema: „Investițiile private încotro?  Cum finanțăm viitorul agriculturii și al turismului în următorii 7 ani?”

„OFA UGIR apreciază eforturile făcute de autoritățile guvernamentale și cele private pentru oferirea celor mai bune soluții în vederea sprijinirii întreprinzătorilor și organizațiilor din domeniul agricol și turistic românesc, atât de încercați de actuala pandemie Covid-19.

Întrucât cel mai valoros aport la gândirea de soluții pragmatice și aplicabile îl au întreprinzătorii din toată țara, în dialog deschis cu autoritățile publice, conferința organizată de OFA UGIR își propune să caute soluțiile și măsurile concrete, care să permită întreprinzătorilor să-și mențină afacerile și, implicit, angajații și să își poată recupera perderile înregistrate in ultimele 15 luni.

Conferința, în format hibrid (prezentă în sală și on-line), va avea loc în sala de conferințe a Hotelului DELTA 4*, Sala Toma Caragiu, din Tulcea. In cele 5 ore alocate conferintei, vom dezbate teme precum:

  1. Finanțările pentru viitor: PNRR, PNDR – măsuri concrete cu implementări viabile
  2. Instrumentele financiare pe PNRR; Cadrul Financiar Multianual 2021-2027; digitalizarea IMM-urilor non-IT; schema de ajutor pentru HoReCa
  3. HoReCa: mizele și nevoile pe termen scurt și mediu ale antrepreneorilor
  4. Viitorul turismului în zona Deltei Dunării și Tulcea
  5. Agricultura viitorului: între bio și digitalizarea afacerilor agricole
  6. De ce OFA și cum sprijină organizațiile patronale dezvoltarea afacerilor și cooperarea în mediul public-privat

Speakerii invitați fac parte din mediul public și din cel privat, conferința fiind gândită a oferi ocazia unui dialog deschis între autorități și mediul de afaceri privat. Ne dorim ca împreună să identificăm și să promovăm soluții reale pentru depășirea crizei economice în care se află astăzi antreprenoriatul românesc.” se arată în comunicatul de presă.

Despre participanţii la acest prim mare simpozion post-pandemie vom reveni în următoarele două zile.

 

 

Back to top button