fbpx
Alte sporturi

Sorin Andrici va participa la Campionatul Mondial de Duatlon Standard și Sprint

Vineri, 10 iunie, Sorin Andrici va luat startul la Campionatul Mondial de Duatlon Standard organizat la Târgu Mureș,  probă ce va presupune 10 km alergare, 40 km bicicletă și 5 km alergare iar duminică, 12 iunie, se va desfășura Campionatul Mondial de Duatlon Sprint, unde Sorin va încerca să parcurgă 5 km alergare, 20 km bicicletă și 2,5 km alergare!

Jandarmul tulcean pleacă cu speranța că la sfârșitul celor două probe de concurs se va regăsi în top 20! ,,Sunt emoționat, dar e o mândrie și o onoare să reprezint România,  Jandarmeria Tulcea și bineînțeles Jandarmeria Română! Îmbrăcând echipamentul de concurs cu însemnele României pentru mine devine o misiune iar noi, jandarmii, suntem antrenați să îndeplinim misiuni! Fiind un campionat mondial, sigur voi concura împotriva celor mai buni sportivi din lume, însă la sfârșitul celor două probe de concurs mi-am propus să mă regăsesc în top 20!

Sorin Andrici a mai declarat că este mândru să reprezinte Tulcea la cea mai importantă competiție sportivă a acestui an din România şi că mulțumeşte Jandarmeriei Tulcea pentru susținere!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button