fbpx
Alte partideTulcea

Ştefana ZIBILEANU – PRO România: Centru de permanență pentru Asistență medicală pediatrică în Municipiul Tulcea!

- articol de informare electorală

Nevoia asistenței medicale pentru copiii de toate vârstele este absolut necesară și urgentă în municipiul Tulcea unde părinții solicită acest lucru în mod imperativ, drept pentru care ne-am propus ca realizarea acestui obiectiv să fie una dintre prioritățile noastre: înființarea unui Centru de permanență pentru Asistență medicală pediatrică cu personal de specialitate și program non-stop.

Centrul, urmează să aibă cabinet pentru consultații pentru mai multe categorii: cardiologie, boli respiratorii, nefrologie, ortopedie, psihiatrie și psihologi specializați.

De asemenea, Centrul va avea și un Staționar cu paturi (separate prin paravane viu colorate, “vesele” ) pentru sugari, copii mici, copii mai mari, adolescenți și va fi dotat cu echipamentul necesar pentru supravegherea stării de sănătate a copiilor după un tratament anume.

Știm că problema cea mai mare o constituie lipsa medicilor și a asistenților pediatri astfel încât am Rezolvat dacă se poate spune așa această problemă: Centrul de Permaneță Pediatrică din Municipiul Tulcea își poate începe activitatea în primele 6 (șase) luni de mandat în funcția de Primar al Municipiului Tulcea. Avem medici pediatri, medici de familie cu competență în pediatrie, medici de familie cu competență în urgențe medicale, medici nefrologi, medici psihiatri specializați pentru pediatrie, asistenti medicali pediatrie/UPU.

Sunt Ştefana ZIBILEANU şi candidez pentru funcţia de Primar al Municipiului Tulcea cu respect pentru întreaga comunitate și cu îndrăzneala omului care știe ce are de făcut, cu speranța în Dumnezeu și în buna dumneavoastră credință.

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE