fbpx
Ştirea zilei

Tânăr din Luncavița, arestat pentru crimă!

Valentin Răzvan, un tânăr din Luncavița, era cunoscut drept un mare consumator de alcool și, mai ales, foarte violent la băutură. Chiar dacă fizicul nu îl ajută prea mult, în momentul în care aburii alcoolului îi luau mințile devenea, spun unii, o adevărată bestie.

Așa s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică atunci când la chemat la el acasă pe un alt localnic, Zamfirel, care i-ar fi putut fi tată, cu care s-au cinstit până la momentul în care ceva l-a nemulțumit atât de tare pe tânărul de numai 20 de ani încât a început să îl lovească pe comesean cu pumnii și picioarele. Atât de tare și atât de violent încât barbatul trecut de prima tinerețe și-a pierdut viața.

A doua zi, duminică, împreună cu o rudă apropiată, Valentin Răzvan a încercat să scape basma curată ducând trupul fără suflare al barbatului omorât în bătaie la locuința celui decedat însă a fost văzut de niște cunoscuți care au reclamat fapta suspectă polițiștilor.

Azi, Tribunalul Tulcea a luat măsura arestării la propunerea procurorului de caz, judecătorii urmând să hotărască pedeapsa ce va fi primită de acest criminal

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button