fbpx
Ştirea zilei

Tulceni arestați pentru o încăierare în fața unei săli de jocuri de pe strada Babadag

În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind săvârșirea de către 6 inculpați majori a infracţiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, de încăierare și de port fără drept de obiecte periculoase.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că în noaptea de 08/09.01.2024 inculpații B.S.J și M.I.A , pe fondul unei stări conflictuale preexistente și a neînțelegerilor iscate în incinta unei săli de jocuri de noroc de pe str. Babadag din Tulcea, cu o terță persoană cunoscută inculpaților, discuțiile au degenerat într-o stare conflictuală care a culminat, în urma solicitării intervenției în conflict și a inculpaților C.I.B., C.O., B.Z.C. și S.E., rude ale persoanei agresate și totodată membrii ai aceleiași etnii, cu o încăierare a celor șase inculpați, în fața sălii de jocuri de pe str. Babadag, în cadrul căreia inculpații s-au agresat fizic și verbal în mod reciproc, cauzând astfel tulburarea ordinii și liniștii publice și totodată indignarea locuitorilor de pe str. Babadag din Tulcea.
Urmare a desfășurării unor activități specifice de urmărire penală și efectuarea la data de 31.01.2024 a patru perchiziții domiciliare, s-a procedat la identificarea persoanelor implicate în activitatea infracțională din noaptea de 08/09.01.2024 din zona centrală a mun.. Tulcea și la reținerea pentru o durată de 24 de ore a trei dintre inculpați.
Întrucât faptele inculpaților prezintă pericol pentru ordinea publică, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au formulat propunere de arestare preventivă a inculpaților B.S.J, S.E. și M.I.A, propunere ce a fost însuşită de Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Tulcea iar la data de 01.02.2024 inculpaților le-au fost emise mandate de arestare pe o durată de 30 de zile.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale .

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea face precizarea că măsură luată faţă de inculpați constituie o măsură preventivă , luată conform dispozițiilor codului de procedură penală , care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie .

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE