fbpx
Ştirea zilei

Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru rănirea animalului său

Aseară, în jurul orei 21.20, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost sesizați prin intermediului Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină pe o stradă din municipiul Tulcea, unde s-a reclamat că un bărbat are un comportament inadecvat față de un câine.

La fața locului, jandarmii au identificat bărbatul care a reclamat fapta și întrebat de cele întâmplate, acesta a declarat că, în timp ce se afla în fața blocului, a observat un bărbat care ținea strâns în lesă un câine de talie mică, pe care îl trântea de pământ. Mai mulți vecini au observat comportamentul persoanei reclamate, astfel că au intervenit și au reușit să ia câinele de lângă stăpân, solicitând sprijinul forțelor de ordine.

Întrebat de jandarmi, bărbatul reclamat a declarat că se afla la plimbare că câinele său, iar la un moment dat animalul s-a speriat și nu a mai vrut să traverseze strada, drept urmare l-a ținut scurt din lesă și l-a forțat să traverseze.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, faptă ce se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Bărbatul care a apelat la sprijinul jandarmilor a declarat că va lua el câinele și îl va îngriji cât este necesar până la finalizarea cercetărilor specifice.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE