fbpx
Alte partide

USR MINUS: Daciane, s-a terminat! M.M., ce (mai) zici?

Biroul Național USR a respins azi proiectul de reformare a partidului propus de Dacian Cioloș, care şi-a anunţat demisia. Momentan, neoficial. Probabil o va face şi public în după-amiaza aceasta.

Pentru Tulcea, care a avut prefect şi guvernator de la partidul lui Cioloş se poate spune că demult li se înecaseră corăbiile (prefectul fost scafandru, guvernatoarea pe zone umede), însă după această demisie răsunătoare rămâne o întrebare: M.M., ce zici?

 

Pentru publicul larg acest M.M. este un nume foarte puţin cunoscut din moment ce doar 1 din 20 de tulcenii care s-au prezentat la vot au pus ştampila pe el, ca şi candidat la funcţia de preşedinte al CJ Tulcea, la alegerile din 2020. Azi, chiar dacă nu avem de unde şti, e foarte posibil că nici măcar ei nu şi-ar mai irosi votul. Cel puţin câteva sute de userişti autentici, clar nu!

Pentru judeţul Tulcea, partidul cu care a intrat Dacian Cioloş în ceea ce înseamnă azi USR, a însemnat un mare MINUS, contrar denumirii partidului care a fuzionat cu USR. Asta pentru că oamenii lor nu au adus niciun plus administraţiei, indiferent ce ar spune cei care efemer s-au aflat în nişte scaune pe care nu le-au meritat şi asta pentru simplul fapt că au fost numiţi şi nu aleşi.

Ar fi interesant de ştiut, de la conducerea democratic aleasă a USR Tulcea, care mai e statutul acestui M.M. în filiala Tulcea, mai cu seamă că gurile rele spun că ar avea şi un dosar prin comisia de disciplină care nu s-a întrunit vreodată pentru simplul motiv că era Dacian Cioloş preşedinte. Deci, vorba titlului: „Daciane, s-a terminat! M.M., ce (mai) zici?”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE