Ştirea zilei

(VIDEO) Bărbat din #Galați decedat după ce și-a tăiat venele

În această seară, în jurul orei 19.00, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Tulcea a fost solicitat să intervină pe strada Gării din municipiu pentru a asigura asistență medicală unui bărbat despre care s-a transmis prin 112 că și-ar fi tăiat venele.

,,Am fost solicitați, e adevărat, să constatăm decesul unei persoane care prezenta mai multe plăgi atât la nivelul brațelor cât și la nivelul antebrațelor. Colegii mei au constatat decesul persoanei și din spusele lor decesul nu este de acum sau de o oră două ci foarte probabil de dimineață” a declarat dr Nicolae Sicinschi, șeful Ambulanței Tulcea.

O echipă de polițiști sub coordonarea procurorului de caz va stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul. Pe surse, de la fața locului, bărbatul de 36 de ani din Galați lucra în șantierul naval din Tulcea la o firmă subcontractoare, însă motivul actului sinucigaș nu ar avea de a face cu locul de muncă al acestuia dovadă că mai mulți colegi și patronul firmei au ajuns la fața locului. În măsura în care vom avea informații suplimentare din surse oficiale sau neoficiale vom reveni.

Back to top button