fbpx
Tulcea

VIDEO Crește numărul accidentelor pe DN22-E87 Tulcea -Constanța!

,,Zilnic se petrec astfel de accidente grave pe DN22 – E87, iar acesta este al doilea înregistrat astăzi. Fără drumurile expres Brăila-Tulcea și Tulcea-Constanța vom vedea, așa cum am mai atras atenția zilele acestea, tot mai multe accidente grave, cu victime omenești, deoarece traficul a ajuns să fie unul infernal, pe drumurile noastre cu o singură bandă pe sens.” – transmis, aseară, pe pagina sa de socializare deputatul PNL Tulcea, George Șișcu.

Faptul că beneficiile Podului peste Dunăre nici nu ar trebui comentate, acestea fiind clar în favoarea dezvoltării județului Tulcea, totuși contextul actual chiar nu trebuie evitat de la comentarii mai ales că are legătură cu ceva ce nu putea fi prevăzut: războiul din Ucraina.

,,În afara traficului obișnuit, avem un aflux extrem de mare de TIR-uri ucrainene, dar și de turiști care vin pe Podul de la Brăila spre Deltă, în județul Tulcea, descărcarea făcându-se tot pe aceeași infrastructură sufocată, gândită pentru alte vremuri și alte volume, mult mai reduse, de mașini și autocamioane.

Evident, nu sunt un nostalgic al trecerii cu Bac-ul, mă bucură enorm deschiderea noului pod, dar acesta va însemna cu adevărat dezvoltare pentru noi, dobrogenii, doar dacă vom avea cât se poate de repede drumurile expres. Bac-ul, prin capacitatea sa de transport, regla volumele de trafic și numărul de mașini pe unitatea de timp era unul mai redus în comparație cu ce avem astăzi!” a mai declarat George Șișcu.

,,Fac încă o dată un apel ferm la Ministerul Transporturilor și CNAIR: prezentați termene clare pentru proiectarea și lansarea licitațiilor de execuție pentru drumurile expres! Începerea lucrărilor la acestea nu mai poate suferi nici un fel de amânare!” – și-a încheiat mesajul de ieri, George Șișcu, deputatul PNL Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button