fbpx
Ştirea zilei

Viral pe Facebook: Bolnav bătut în curtea spitalului

Update 23.30 Comunicat IPJ Tulcea

În seara zilei de 15 octombrie a.c. în urma apariției în spațiul public a unui material video în care apare un bărbat agresat fizic și verbal, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei fapte de natură penală. În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor că fiind un bărbat de 54 ani din municipiul Tulcea. În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

Incident în curtea spitalului

Un incident surprins într-o filmare cu telefonul mobil de o bolnavă care a așteptat câteva ore în secția UPU arată cum un bolnav este bătut de un angajat al spitalului de față cu doi agenți de securitate chemați prin butonul de panică de medicul de gardă.

 

Filmul evenimentelor, în mai multe variante

Prima dintre variante aparține celei care a filmat și a distribuit filmarea pe Facebook

,,Acel bătrânel a fost adus de SMURD și, e adevărat, era cam vorbăreț. Nu știu dacă are sau nu probleme psihice, dar era clar că vorbea cam mult și fără noimă. Nu ne deranja totuși. A fost scos afară și afară se vede pe filmare ce se întâmplă” a declarat femeia care a filmat scena în care angajatul spitalului îl lovește pe acel bolnav. Toată povestea a inceput din incinta UPU a spitalului acolo între cei doi combatanți sunt surprinși tot pe telefonul mobil cum au o dispută doar verbală.

 

 

Altă variantă este cea a reprezentatului firmei de pază care a fost solicitată prin butonul de panică să intervină.

,,Noi avem contract cu spitalul și intervenim doar când angajatul de la spital este depășit de situație. Am fost chemați prin butonul de panică de cineva de la UPU. De această dată se pare că a fost vorba despre o situație pe care angajatul spitalului a gestionat-o singur și, probabil, angajații noștri ar fi trebuit să intervină să îi despartă. E regretabil ce s-au întâmplat!” a declarat Gabriel Belibrov de la GSA.

Varianta organelor de anchetă se pare că este mai apropiată de cea a firmei de securitate, mai ales că, pe surse, se pare că la mijloc este și un cuțit al părții vătămate cu care a amenințat cadrele medicale din spital.

Vom reveni!

 

 

 

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE