fbpx
Tulcea

Zero taxe pe salariul minim ar rezolva criza din HoReCa!

- declaraţie politică a asumată de Eugen Terente, deputat USR Tulcea

În plin sezon, industria HoReCa are un minus de 25.000 de angajați, iar acutizarea problemei se va reflecta în calitatea serviciilor oferite. Colega mea, Cristina Prună, vicepreședinte al Camerei Deputaților, arată cum #ZeroTaxe pe salariul minim reprezintă o soluție pentru rezolvarea crizei de personal sezonier din HoReCa.
Scutirea de taxe și impozite pe primii 2.300 de lei din salariu ar aduce salarii mai mari cu până la 900 de lei, constituind astfel un stimulent financiar relevant care să readucă forța de lucru pierdută înapoi.
Antreprenorii și angajații din HoReCa trebuie ajutați pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut în ultimul an, nu ignorați. Programul de guvernare al actualei coaliții prevede implementarea treptată a măsurii Zero Taxe începând de anul viitor. E nevoie să oferim românilor șansa să muncească decent în România”, declară Cristina Prună.
Zero Taxe pe salariul minim este unul dintre cele mai importante angajamente ale USR PLUS la guvernare în plan economic și vom face toate demersurile pentru ca măsura să fie implementată.
Eugen Terente
deputat USR Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE