fbpx
Ştirea zilei

Aproape o mie de tulceni au făcut a treia doză de vaccin

Potrivit informaţiilor furnizate de subprefectul cu atribuţiuni de prefect Nicolae Topoleanu, până azi s-au vaccinat deja cu a treia doză de vaccin antiCovid aproape o mie de tulceni.

Ca şi număr de doze de vaccin, de la începutul pandemiei numai la Tulcea s-au utilizat aproape o sută de mii de doze, cele mai multe dintre ele pentru vaccinare cu rapel.  Astfel, potrivit statisticii furnizate de Instituţia Prefectului Judeţul Tulcea, 42.002 tulceni s-au vaccinat cu unul dintre vaccinurile produse de Pfizer, Moderna sau Astra Zeneca, dintre aceştia 40.013 cu schemă completă de vaccinare, adică şi rapel. Pe lângă aceştia, 11.435 tulceni au ales doza unică de vaccin de la Johnson.

Vestea bună este că din campania demarată în 28 septembrie şi la Tulcea pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin, până azi s-au vaccinat 954 de persoane.

După mai puţin de o săptămână de la lansarea campaniei de vaccinare cu a treia doză de vaccin pot spune că avem o rată foarte bună, cu o medie de peste o sută de persoane vaccinate pe zi. Mai mult, am fost informat de reprezentanţii STS că sunt programări şi pentru zilele acestei săptămâni, o dovadă că cei care s-au vaccinat printre primii cu schema completă vor să se vaccineze şi cu a treia dpză de vaccin” a declarat subprefectul cu atribuţiuni de prefect, Nicolae Topoleanu.

Cu detalii despre această campanie de vaccinare cu a treia doză de vaccin în acest articol de pe infotulcea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button