fbpx
Alte sporturi

Aproape o sută de karatişti la prima ediţie CUP THE LITTLE SAMURAI’S CHALLENGE

Sâmbătă 07.05.2022, începând cu ora 10.00 a avut loc în sala de sport a Colegiului Tehnologic „Henri Coandă” din Tulcea prima ediţie a concursului judeţean de kyokushin karate full contact „CUP THE LITTLE SAMURAI’S CHALLENGE”. Evenimentul a fost organizat de Palatul Copiilor Tulcea, Director – Prof Laura Nicoleta Felea, profesor coordonator Nicolaie Pănuţa, sub patronajul Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea, cu spijinul Direcţiei Judeţene de Sport Tulcea, în parteneriat cu Clubul Sportiv Nippon Budo Sport Tulcea.

La startul competiţie s-au aliniat un număr de 95 de sportivi de la cercul de karate din Palatul Copiilor Tulcea , din şcolile gimnaziale şi licee din Sulina, Macin, Văcăreni, Jijila ,Turcoaia şi binenteles Tulcea.
Arbitrajul concursului a fost asigurat de arbitrii atestaţi de Federaţia Romană de Karate Kyokushin din cadrul cluburilor Nippon Budo Sport Tulcea şi Nippon Kyokushin Academy Brăila.
Concursul s-a desfăşurat pe două probe, kata şi kumite, la proba de kata au fost au participat 80 de sportivi pe 11 categorii, iar la proba de kumite au fost înscrişi 86 de sportivi pe 18 categorii de vârstă şi greutate.
Mulţumim Direcţiei Judeţene de Sport Tulcea pentru tot sprijinul şi suportul de a organiza acest eveniment , mulţumim domnului Director a Liceului Tehnologic ” Henri Coandă” Mihai Tiuliumeanu care ne-a pus la dispoziţie sala de sport a liceului, mulţumim domnului Gabriel Belibrov, administrator a SC GSA Security care a fost sponsorul acestui eveniment. Osu!!” adeclarat sensei Nicolae Pănuţă.

Felicitări tuturor sportiviilor participanţi la această primă ediţie care a fost un real succes, au participat copii care erau la primul concurs dar şi sportivi cu experienţă în competiţii. Pentru sportivii de la cercul de karate din cadrul Palatul Copiilor a fost o primă exeperienta, dar au dovedit multă atitudine ,hotărâre şi au obţinut rezultate notabile.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE