Alte partide

Consilierului municipal Laurențiu Mocanu i se cere demisia de onoare!de onoare!

Conducerea organizației județene a partidului Pro România cere demisia de onoare consilierului municipal Laurențiu Mocanu după votul dat de acesta în ședința de consiliu local de ieri.

Laurențiu Mocanu, singurul consilier Pro Romania din consiliul municipal, s-a numărat printre inițiatorii proiectului de hotărâre prin care cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie li se acordă un sprijin financiar de 500 de lei .

Acestuia i s-a transmis decizia conducerii organizației județene Pro România de a susține un amendament prin care cuantumul ajutorului financiar să fie majorat la 1000 de lei.

,, Pentru cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie noi, cei din conducerea organizației județene, am considerat că 500 de lei este prea puțin pentru a cinsti aceste perechi care au trecut prin viață jumătate de secol. Am propus ca acest sprijin financiar să fie de 1000 de lei, o sumă infimă pentru bugetul Primăriei Tulcea.

I-am transmis  personal acest lucru domnului consilier și m-a asigurat că va respecta decizia noastră a conducerii organizației județene Pro România. Nu cunosc motivele pentru care acesta a refuzat să voteze amendamentul de majorare a ajutorului financiar și nici nu mai așteptăm vreo explicație ci doar o demisie de onoare” a declarat Liliana Marinescu, coordonator al organizației județene Pro România.

 

Back to top button