Alte partide

USR și PLUS au semnat protocolul și la Tulcea

- ,,Împreună suntem mai puternici!" este mesajul alianței de la Tulcea

Ceea ce pentru unii părea o ,,imposibilă iubire” iată că s-a materializat și la Tulcea prin semnarea unui protocol de alianță între USR Tulcea și PLUS Tulcea. Pentru conformitate cităm din postările similare de pe paginile oficiale ale acestora.

,,USR Tulcea și PLUS Tulcea au semnat protocolul de alianță pentru alegerile locale din acest an.Semnarea acestuia vine într-un context îmbucurător, în care opinia publică a luat deja cunoștință de planurile de fuziune ale USR și PLUS din viitorul apropiat.

Astfel, Alianța USR PLUS își continuă misiunea în Tulcea, unde o mulțime de oameni extraordinari din tot județul au decis să nu mai stea deoparte și să contribuie la modernizarea comunităților din care fac parte.
Ceea ce ne-a adus împreună a fost dorința de a transforma acest județ într-unul modern, de a elimina corupția și incompetența din administrațiile publice locale, oraș cu oraș, comună cu comună.
Suntem pregătiți să fim alternativa pe care o așteaptă Tulcea de mai bine de 30 de ani.
Stradă cu stradă, schimbăm Tulcea!”.

Chiar dacă președintele PLUS Tulcea, Marian Machedon a fost foarte laconic și a confirmat doar textul din postare și nimic mai mult, Eugen Terente de la USR Tulcea s-a dovedit a fi mai matur politic în relația cu presa și a declarat: ,,Semnarea acestui protocol presupune faptul că vom avea candidați ai alianței USR PLUS. Fiecare dintre noi are câte o propunere și împreună vom stabili candidații pentru fiecare circumscripție electorală”.

Back to top button