Ştirea zilei

Cursuri online sau cu prezență fizică în funcție de rata de vaccinare a personalului

- doar 19 din cele 80 de unități de învățământ tulcene au rata de vaccinare sub 60%

În această după-amiază, după publicarea Ordinului comun în Monitorul oficial, consiliile de administrație din unitățile de învățământ se vor întruni pentru a lua decizia cu privire la funcționarea școlii începând cu data de 8 noiembrie 2021, în funcție de rata de vaccinare a personalului. Școlile care au o rată sub 60% vor relua cursurile în format on-line.

Conform Ordinului comun nr.5338 al Ministerului Educației și nr.1082 al Ministerului Sănătății, din 1 octombrie 2021, art.3, alin.2, în situații justificate de infrastructura și resursele existente, unitățile de învățământ/unitățile conexe pot desfășura activități didactice în sistem on-line cu aprobarea ISJ, chiar dacă rata de vaccinare este de 60%.

La nivelul județului Tulcea, din totalul de 80 de unități de învățământ de stat și particulare, 61 de școli au procentul de vaccinare de peste 60%. Școala Postliceală ”Sfântul Luca” și Școala Gimnazială Slava Cercheză au procentul de vaccinare de 100%.

Unitățile de învățământ conexe, Palatul Copiilor Tulcea, Clubul Sportiv Școlar Tulcea, Clubul Copiilor Măcin, Centrul de Excelență Tulcea au rata de vaccinare de peste 80%.

Pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Tulcea va fi afișată astăzi, 05.11.2021, rata de vaccinare a fiecărei unități de învățământ.

Back to top button