fbpx
Prefectura

Doar prefectul a fost prezent la Adunarea Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități Fizice

Azi, 09 martie, la invitația Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități Fizice Tulcea, Prefectul județului Tulcea Alexandru Dan Munteanu a participat la lucrarile adunării generale a asociației mai sus menționate, la sala Mihail Kogălniceanu.

Pe ordinea de zi s au aflat și aspecte de natură organizatorică, cum ar fi: stabilirea convocării statutare, apelul imputerniciților și stabilirea listei de vot, alegerea organelor de ședință , raportul de activitate al ASCTDFT pe anul 2021, prezentarea situației financiare și a bilanțului contabil pe anul 2021, prezentarea raportului cenzorilor, prezentarea Planului de activitate si a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2022, diverse. Prefectul, care a fost și singurul prezent dintre reprezentanții autorităților locale invitate, s a simțit onorat exprimându-și si întreaga disponibilitate pentru a veni în sprijinul asociației și implicit în ajutorul copiilor și tinerilor cu dizabilități din județul Tulcea.

Pe lângă aspectele menționate în ordinea de zi a ședinței, prefectul a purtat discuții referitoare la necesitate respectării cadrului legislativ care prevede răspunderi și obligații pentru autoritățile publice locale( Primărie, structuri de asistenta sociala etc.) care nu întotdeauna se conformează. O atenție deosebita, a mai menționat Prefectul, trebuie acordată efortului comun al societății civile, decidenților din structurile locale și centrale de a dezvolta și implementa politici publice eficiente care să ducă la asigurarea îmbunătățirii condițiilor pentru acești copii și tineri care se confruntă zilnic cu probleme pe care, noi ceilalți, de multe ori, nu le înțelegem sau le ignoram. Pe termen scurt, prefectul a fixat o ședință de lucru la sediul Prefecturii pentru a sintetiza principalele obiective imediate și circumscrise domeniului abordat.

Comunicat de presă

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE