Prefectura

Luni, 3 octombrie 2022, subprefectul Corina-Geanina Terci depune jurământul!

De luni, 3 octombrie 2022, noul subprefect al județului Tulcea, Corina-Geanina Terci, își va prelua atribuțiunile în cadrul Instituției Prefectului Județul Tulcea, după ce va depune jurământul într-un cadru festiv, în prezența prefectului, șefilor serviciilor deconcentrate și altor invitați.

Hotârârile de Guvern privind eliberarea din funcție a subprefectului Nicolae Topoleanu și respectiv de numire în funcție a subprefectului Corina-Geanina Terci au fost publicate abia azi în Monitorul Oficial al României. Avocat de profesie, Corina-Geanina Terci va face echipă cu actualul prefect, provenit tot din Baroul Avocaților Tulcea, numirea în funcția de demnitate publică fiind susținută de către organizația județeană PNL Tulcea, din care face parte. 

Mandatul fostului subprefect Nicolae Topoleanu s-a încheiat după mai bine de un an și jumătate timp în care a avut și atribuțiuni de prefect între debarcarea lui Marcel Ivanov (PLUS) și numirea lui Dan Munteanu (PSD), din motive de …navetă! Acesta parcurgea zilnic drumul Măcin-Tulcea și retur pentru a fi prezent la serviciu astfel încât în momentul în care s-a ivit un post de conducere în Măcin a acceptat bucuros ”retrogradarea” din funcție. Potrivit surselor acesta va prelua șefia Finanțelor Publice din Orașul Măcin, până la numire urmând să revină pe postul de inspector de muncă în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea.

 

Back to top button