fbpx
Prefectura

Natalia Ilie, șefa de la Pașapoarte, a ieșit la pensie!

După 31 de ani de muncă, doamna Natalia Ilie, șefa Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Tulcea, a ieșit la pensie. 

Astăzi, în cadrul Instituției Prefectului a avut loc un moment festiv prin care s-a marcat încetarea raporturilor de serviciu, cu drept la pensie a doamnei comisar șef de poliție, Natalia Ilie, șef Serviciu Public Comunitar de Pașapoarte Tulcea.

„Vreau să mulțumesc conducerii Prefecturii și întregului colectiv din această instituție pentru grija, îndrumarea și încrederea acordate de-a lungul anilor. Colectivului din cadrul Serviciului de Pașapoarte îi doresc putere de muncă, realizarea tuturor obiectivelor și servicii de calitate în folosul cetățenilor. Dragi colegi, după cei 31 de ani de bună colaborare o să-mi lipsiți! ”, a transmis doamna Natalia Ilie.

Natalia Ilie, încadrată în Ministerul Afacerilor Interne la data de 26.07.1990 (după terminarea Școlii de ofițeri activi – București), a terminat Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“ în anul 1993 și lucrează la Serviciul de Pașapoarte din luna august 1992. La data de 01.03.2017 a devenit șeful Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Tulcea, în urma promovării examenului organizat de Direcția Generală de Pașapoarte.

Până la organizarea unui concurs de ocupare a funcţiei de conducere, interimatul la conducerea Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Tulcea va fi asigurat de comisar şef de poliţie Carolina Pușcașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button