Ştirea zilei

E aproape gata: Asfalt proaspăt pentru sensul giratoriu din faţa Hotelului Egreta!

- fără dronă şi pe ploaie, viceprimarul Dragoş Simion a supravegheat lucrările de asfaltare

Încă de la miezul zilei de azi, angajaţii firmei Kronstarr Bau Company, o firmă cu care Primăria Tulcea are un contract de lucrări de întreținere și reparații, aceeași firmă care execută și lucrările din Zona Dallas, au început să asfalteze partea de carosabil de pe strada Păcii din faţa Hotelului Egreta. 

Amenajarea sensului giratoriu din faţa Hotelului Egreta este o iniţiativă mai veche a municipalităţii dar care s-a concretizat, după 10 zile de muncă, abia pe data de 5 noiembrie 2021. Un motiv de mândrie pentru edilul Ştefan Ilie care a comandat la echipa de comunicare din primărie un clip de prezentare, iar filmarea cu pricina poate fi vizionată AICI.

Că a fost o lucrare provizorie am fost anunţaţi oficial încă din prima zi a lucrărilor de amenajare a sensului giratoriu. Dovadă articolul publicat de www.infotulcea.ro în data de 26 octombrie 2021 care poate fi citit AICI.

Că a fost o lucrare de mântuială s-au convins tulcenii în ultimele trei săptămâni, aşa că azi sensul giratoriu a fost desfiinţat pentru a face loc lucrărilor de asfaltării a carosabilului pe sensul dinspre Hotelul Egreta.

Lucrări la care, fără dronă şi pe ploaie, fără selfie pe facebook, a participat viceprimarul Dragoş Simion. Acesta ne-a anunţat oficial că lucrarea de asfaltare se va încheia în această seară şi că de mâine, cel mai probabil, tulcenii vor găsi un sens giratoriu nu doar proaspăt asfaltat ci şi marcat corespunzător, aşa cum au solicitat cei mai mulţi dintre conducătorii auto tulceni.

 

Back to top button