fbpx
Ştirea zilei

Jandarmii tulceni au intervenit la un caz de violenţă casnică

- ordin de protecţie provizoriu pentru un concubin violent

Duminică, în jurul orei 18:30, jandarmii tulceni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze pe strada Ioan Neniţescu, din municipiul Tulcea, unde o femeie a sesizat o agresiune fizică.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat o femeie care a declarat verbal faptul că concubinul acesteia, cu care locuieşte de aproximativ patru ani, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, a început să-i adreseze injurii, iar într-un exces de furie, acesta a agresat-o fizic.

Bărbatul în cauză nu a declarat nimic jandarmilor, însă a precizat faptul că va da o declaraţie ,,aşa cum vrea el, dar altă dată”.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de ,,Lovirea sau alte violenţe”, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele competente prin care se dispune evacuarea bărbatului din locuinţă.

Precizăm faptul că încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button