fbpx
Ştirea zilei

Let’s do it, România! și-a luat startul la Tulcea de la Monument!

Mișcarea Let’s do it, România! și-a luat un frumos start de la primele ore ale dimineții cu câteva zeci de elevi de la Liceul Ion Creangă ,,dislocați” la Monumentul Independenței de pe Colnicul Hora care au finalizat în mai puțin de două ore ,,curățenia generală”.

Potrivit informațiilor furnizate de către Doina Țăranu, coordonator județean al Mișcării Let’s do it, România!, la activitatea de azi, chiar de la prima oră a dimineții pe teren erau peste o mie de participanți, mulți dintre ei voluntari elevi de la școli.

Un bilanț al activității de azi, cu tot ce au ridicat în vederea depozitării atât cei de la Servicii Publice SA, cât și partenerul principal al activității JT Group Tulcea, va fi făcut public după-amiază sau mâine.

Inceputul de an școlar aduce cu sine mobilizarea elevilor în cadrul proiectului deja tradițional ,,Let’ s do it, Romania!”.

Și elevii moisiliști au fost prezenți la ,, curățenia generală” ,,Let’ s do it, Romania!”

Ca în fiecare an, la această activitate au participat și elevii de la Liceul Teoretic ,,Grigore Moisil” Tulcea în număr foarte mare. Implicarea tinerilor a venit ca urmare a apelului instituției Primăriei Tulcea și a mobilizării din partea doamnei director Camelia Ivanov și a doamnei director adjunct Ana Butuc. Elevii s-au adunat în apropierea școlii împreună cu profesorii coordonatori și au fost repartizați să ecologizeze parcul ,,Victoria” . Munca lor a fost însoțită si de bucuria petrecerii timpului în aer liberalături de colegi. Participarea în număr foarte mare a elevilor a demonstrat încă o dată cât de eficientă este munca în echipă. Felicitări instituțiilor implicate și elevilor pentru buna organizare a activității și multumiri serviciilor publice pentru promptitudinea gestionării logistice. Ne dorim ca tinerii să protejeze natura, iar cea mai bună lecție este prin puterea exemplului.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE