fbpx
Ştirea zilei

Paul Cononov, şef interimar peste Apele Dobrogene!

Pentru cel puţin două luni, începând cu data de 8 iunie 2021, conducerea Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral Constanţa va fi asigurată de către Paul Cononov, şeful Serviciului de Gospodărire a Apelor Tulcea.

Numirea şefului de la Tulcea peste Apele Dobrogene, chiar şi interimară, vine la mai putin de trei săptămâni de la prima faptă bună a celor Apele Române petrecută la Tulcea pentru care au primit FELICITĂRI. Că de critici…

Este o numire pe o durată scurtă, de numai 60 de zile, începând cu 8 iunie 2021, însă chiar şi în aceste condiţii în această perioadă se pot face multe lucruri bune pentru ABADL şi mai ales pentru Tulcea. Iar pentru Tulcea două sunt proiectele prioritare şi urgente respectiv proiectul de apărare împotriva inundaţiilor de la Babadag pentru care sper să avem constructorul desemnat pe perioada interimatului meu şi un al doilea proiect se referă la staţiile de pompare din Delta Dunării, un proiect aş spune vital pentru prevenirea inundaţiilor din localităţile deltei” a declarat în exclusivitate pentru www.infotulcea.ro, Paul Cononov, noul şef al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral Constanţa.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button