fbpx
Ştirea zilei

Pe surse: Paul Cononov, Guvernator la ARBDD după 13 ani

În 4 aprilie 2005, din postura de director al Ecosal Tulcea, Paul Cononov era numit în funcţia de Guvernator al ARBDD, luând locul  lui Virgil Munteanu, cel mai longeviv Guvernator al Deltei, cu un mandat de circa cinci ani. Era vremea când mandatele guvernatorilor ARBDD erau mult mai lungi decât mascaradele de recrutare a acestora, aşa cum s-a întâmplat anul acesta, de exemplu.

Mandatul liberalului, pe atunci, Paul Cononov se încheia pe 18 septembrie 2008, atunci când a fost promovat consilierul personal al premierului României, în locul său fiind numit un personaj de tristă amintire pentru unii, cu o poveste a numirii sale de …milioane!

Potrivit unor surse mai mult sau mai puţin liberale, premierul de acum al României, Florin Vasile Cîţu, a semnat abia azi Decizia de eliberare din funcţie a actualei guvernatoare Atena Groza pentru că nu exista şi numele pentru Decizia de numire a noului Guverntor.  Chiar dacă au fost vehiculate mai multe nume, mai ales cel al fostului Guvernator al ARBDD, Ion Munteanu, pe Decizia de numire a noului Guvernator al ARBDD se pare că abia s-a uscat cerneala unui nume: Paul Cononov.

Acesta ar putea reveni practic după 13 ani la conducerea ARBDD din postura de director interimar al ABADL Constanţa unde a fost numit în data de 8 iunie 2021.

Până la această oră, Paul Cononov nu a putut fi contactat, însă după publicarea Deciziei în Monitorul Oficial al României, probabil că va răspunde.

Vom reveni.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE