fbpx
Primăriia Tulcea

Primarul Ștefan Ilie huiduit din nou, acum în lipsă!

Și anul trecut,  pe 24 ianuarie  2023, profesorul de istorie Ștefan Ilie, actualul primar al municipiului Tulcea, era huiduit în momentul discursului său de un tulcean care l-a acuzat că nu știe nici măcar Istoria României. Pentru acuzația sa, tulceanul s-a ales cu o amendă aplicată de forțele Jandarmeriei.

Pentru a evita rușinea de anul trecut, același profesor de istorie, spun unii că ar fi preferat astăzi Luncavița natală în locul municipiului pe care îl păstorește.  Îl păstorește la figurat deși tot mai mulți tulceni sunt de părere că și la propriu … Și ,ce să vezi, chiar și în lipsă  primarul a fost … huiduit!

Cu toate că părerile sunt împărțite…

Dacă ar fi să dăm crezare unui ziar local care îi critică … ,,meseria” (Vă mai amintiți sloganul ,,Ilie știe meserie!”?) am fi tentați să credem că  viceprimarul George Șinghi a fost cel huiduit de fiul unui fost comisar al Gărzii Financiare tulcene, originar din Beștepe, care a câștigat potul cel mare la o tragere Loto 6 din 49 în urmă cu mai mulți ani. Fapt confirmat, în scris, chiar de cel sancționat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Însă ,, incidentul” de la Tulcea a devenit unul viral în presa națională grație Agenției de presă Agerpres care a arătat cine a fost de fapt vizat de huiduieli, chiar și în lipsă: Stefan Ilie.. Iată dovada!

Potrivit primarului Ştefan Ilie, bărbatul din judeţul Constanţa care este cercetat de IJJ a încheiat în urmă cu mai mulţi ani mai multe contracte cu autoritatea locală pentru execuţia unor lucrări, însă contractele au fost reziliate, din cauză că nu îşi îndeplinea obligaţiile.

În plus, bărbatul este acuzat şi de hărţuire.

„Mi-a trimis pe telefonul personal ameninţări şi jigniri, motiv pentru care am făcut plângere penală împotriva acestuia pentru hărţuire”, a menţionat primarul Ştefan Ilie.” – SURSA: AGERPRES.RO

Cum evenimentul de azi a fost organizat în colaborare de Instituția Prefectului, Consiliul Județean și Primăria Tulcea, așa cum.se întâmplă în fiecare an, curiozitatea jurnalistică ne face să întrebăm de ce corespondenta de Tulcea nu a cerut declarații și prefectului sau președintelui Consiliului Județean. O fi oare pentru că a simțit corespondenta că huiduielile îi erau adresate doar primarului?

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE