fbpx
Ştirea zilei

SONDAJ: Votează AICI primarul Municipiului Tulcea!

Tatiana Haliț, prima opțiune de primar al Municipiului Tulcea – după 500 de voturi

Coaliția de guvernare formată din PSD și PNL a ajuns la un acord privind organizarea alegerilor locale în aceeași zi cu alegerile europarlamentare, adică duminică 9 iunie 2024. De la acest acord și până la consemnarea acestuia într-un text de lege mai e doar o chestiune de zile, voința politică a majorității fiind deja exprimată în ciuda reacțiilor din partea opoziției…

Avantajele și dezavantajele pentru competitorii electorali au fost exprimate pe larg în spațiul public de mai bine de o săptămână, cu argumente mai mult sau mai puțin solide, însă precum prima zăpadă, această mișcare politică pare să-i fi prins nepregătiți chiar și pe cei care se vor înscrie în cursa electorală: primarii în funcție, de exemplu.

BULETIN DE VOT ELECTRONIC

Fiindcă actualul primar al municipiului Tulcea, ILIE Ștefan, este în ”silenzio stampa” cu presa care nu îi este obedientă, nu îi aduce osanale ci dimpotrivă îi mai și critică activitatea (numai un prost nu ar înțelege că de fapt acesta este rolul presei – n.n.) nu avem certitudinea că va mai candida, însă îl credităm ca si competitor electoral și în 2024 din simplul motiv că liberalii tulceni chiar nu au o alternativă.

BULETIN DE VOT ELECTRONIC

Actualul viceprimar ecologist SIMION Dragoș se poate spune că este singura certitudine în momentul de față la fotoliul de primar din 2024 încolo, candidatura sa fiind susținută și de organizația municipală PSD Tulcea. În actualul context o susținere foarte consistentă, însă acesta a anunțat în repetate rânduri că mai sunt și alte forțe politice care îi susțin candidatura.

BULETIN DE VOT ELECTRONIC

Fostul primar HOGEA Constantin este o prezență activă în spațiul public, se bucură în continuare de simpatia câtorva mii de tulceni și asta …pe persoană fizică. Dacă în 2016 i-a ieșit și a fost reales, în anul 2024 independentul HOGEA Constantin s-a convins că tulcenii vor un primar colorat politic. Totuși, oare ce partid, altul decât cele de la guvernare, nu l-ar vrea ca și candidat cu miile sale de voturi?

BULETIN DE VOT ELECTRONIC

Consilierul municipal HALIȚ Tatiana este una dintre cele mai vocale prezențe de la masa rotundă a aleșilor locali iar votul acesteia este, de la o vreme, ”votul de aur” în ceea ce privește inițiativele primarului sau ale viceprimarului liberal. Chiar dacă nu și-a manifestat intenția de a candida la fotoliul de primar anul acesta, reprezentanta USR din Consiliul local Tulcea este una dintre posibilele opțiuni mai ales că ar reprezenta trei forțe politice: USR, PMP și FD sub denumirea Alianța Dreapta Unită.

BULETIN DE VOT ELECTRONIC

În calitate de președinte al municipalei AUR, MOISE Florentin ar putea fi și el pe buletinele de vot din iunie sau septembrie ca și candidat la funcția de primar. Ce îl recomandă? Vocea și talentul liderului de la centru, George Simion, un personaj care, trebuie să recunoaștem, e foarte popular.

BULETIN DE VOT ELECTRONIC

Ca la fiecare scrutin vom avea și anul acesta candidați surpriză și candidați independenți cărora visul de a deveni primar se va dovedi un coșmar la numărarea voturilor, dar așa-i în democrație: poți alege să fii ales!

Sub protecția anonimatului (am evitat un vot direct pe rețelele sociale tocmai pentru că și în cabina de vot opțiunea rămâne doar de votant știută – n.n.) vă invităm să vă exprimați de azi votul pentru una din variantele de mai sus pe acest

VOTEAZĂBULETIN DE VOT ELECTRONIC

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE