fbpx
Alte partide

(VIDEO) Programul ”Reconstruim România” lansat oficial de George Simion și la Tulcea

O sală ”Toma Caragiu” a Hotelului Delta arhiplină, cu membri și simpatizanți AUR care au așteptat de la ora 11.00 evenimentul de lansare a programului de guvernare ”Reconstruim România” prezentat de George Simion și echipa sa, a fost dovada, cât se poate de limpede, că se apropie anul electoral 2024. Dar nu asta a fost marea surpriză ci prezența unor persoane publice  la acest eveniment, politicieni cu ștate vechi, asupra cărora vom reveni la momentul oportun, că tot veni vorba de oportuniști…

Timp de aproape două ore George Simion, împreună cu colegii săi, a punctat doar câteva din cele 15 puncte ale programului de guvernare propus de AUR dar niciun moment, în nicio frază, nu a pierdut prilejul de a ”înțepa” actualul program de guvernare propus de Guvernul Marcel Ciolacu.

Chiar dacă a fost prezent și el în sală, ba chiar în primul rând, parlamentarul Rică Cioromelea, cel ce reprezintă de trei ani de zile județul Tulcea în Senatul României, nu a fost printre speakeri.

În schimb președintele organizației județene AUR, Elena Doboș, a vorbit ba chiar cu priză la public despre un subiect fierbinte al zilei respectiv despre Educație fiind de formare și profesor.

Programul de guvernare AUR este, așa cum a subliniat și președintele acestui partid, o alternativă pentru România anului 2024 însă până atunci românii vor trebui să se mulțumească doar cu această guvernare PSD PNL. Despre care, la declarațiile de presă ce au urmat evenimentului de lansare, liderul AUR a avut numai cuvinte ”de laudă”.

Cu o speranță de 50%+1 vot electoral la alegerile parlamentare de anul viitor, AUR își propune să implementeze programul de guvernare lansat azi și să guverneze, dar ”nu să vină la putere”, așa cum a subliniat unul dintre vorbitori, pentru că, cităm din acesta, ”puterea va rămâne la voi!”: desigur membrii și simpatizanții AUR”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button