fbpx

Un copil de 13 ani a vrut să intre cu Passat-ul în Geamia Babadag!

În această seară, în jurul orei 20.00, în centrul orașului Babadag a avut loc un accident de circulație în urma căruia gardul Geamiei a fost distrus.

Interesant este faptul că traiectoria bolidului Volkswagen Passat arată de parcă șoferul ar fi vrut să intre direct în Geamie. Și mai interesant este faptul că, potrivit martorilor, la volan se afla un copil de 13 ani care nu a fost găsit la fața locului, dar se presupune că nu este grav chiar dacă mașina e distrusă .

Curios lucru este că până să apară cele două mașini ale Poliției, deja un grup numeros de localnici, probabil rrude ale proprietarului mașinii , încercau să urce mașina accidentată pe o platformă (cu numere roșii) apărută, ca prin minune, în parcarea autogării.

Polițiștii apăruți la fața locului au intervenit în forță: au îndepărtat platforma, fără să întrebe ce căuta acolo, au mers la mașina accidentată și au început un dialog greu de reprodus. Poate din acest motiv, un civil s-a apropiat de polițiști, dovadă clară că nu a auzit prea bine, și a întrebat:  ,,Pe cine trecem, șefu’?”.

Clară treabă că nici ei nu au înțeles, cei patru polițiști adică , pentru că unul dintre ei a întrebat la rândul său: ,,Și ce ii spunem lui șefu’?”. Și cum unde sunt mulți șefi e clar că nimeni nu își face treaba, la întrebarea legitimă, după legitimare desigur,  ,,Ce ne puteți spune despre accident?” răspunsul stă dovadă clară că abordarea noastră, recunoaștem, a fost una greșită: ,, Vă rog să vă îndepărtați 10 metri”.

Culmea este că și de la 10 metri  ,,profesionalismul” celor patru polițiști rutieri se vedea și se auzea la fel: departe de mașina accidentată preocuparea lor era ce să îi raporteze… șefului.

Că a fost la volan un copil de 13 ani sau că un copil de 13 ani a fost băgat la înaintare pentru a nu răspunde penal adevăratul șofer știe, desigur, doar … Șefu. Dacă în sfârșit unul din cei patru polițiști și-a făcut curaj să îl sune…

Așteptăm și un comunicat oficial al Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea în obișnuitele trei rânduri încheiate cu sintagma ,,Cercetările continuă”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE